AIM kötelező biztosítás 2011

2010. október 06., szerda - kategória: AIM hírek, Kötelező biztosítás hírek

AIM kötelező biztosítás 2011 - online biztosítás kalkulátor

Az AIM Biztosító a kötelező biztosítás piac legfiatalabb tagja, 2009-ben a TIR Biztosítási Egyesülettől vette át a kgfb állományát, amely több mint 900 millió forint díjbevételt jelentett számára. Az AIM Biztosító nem tart fent saját értékesítési hálózatot, azonban biztosítási alkuszcégeken keresztűl elérhetőek a termékeik mindenki számára.

A biztosító 2010. évi kedvezmény rendszere széles lehetőséget biztosít az AIM kötelező megkötése esetén a biztosítási díjunk csökkentésére, azonban a 3 évnél fiatalabb jogosítvánnyal rendelkezőek pótdíjjal súlytja.

Az AIM kötelező biztosítás 2011. évi díjait október 30-án hírdeti meg a biztosító, amelyet november elsejétől az oldalunkon található online kötelező biztosítás kalkulátor segítségével Ön is kiszámolhat, valamint kedvező ajánlat esetén azonnal meg is kötheti azt. A kötelező alkulátor az összes biztosító kedvezményes ajánlatát kalkulálja, amennyiben  pontosan és teljes körűen adja meg az adatokat, a kiajánlott kötelező biztosítás díjára árgaranciát vállalunk.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio