AIM Biztosító kötelező biztosítás rendkívüli felmondását kezdeményezte közös megegyezéssel az összes ügyféle esetében december 31-vel

2010. december 10., péntek - kategória: AIM hírek, Kötelező biztosítás hírek

Az AIM Biztosító az összes kötelező biztosítással rendelkező és nem január 1-i évfordulós szerződések esetében kezdeményezte az ügyfeleknél a december 31-i közös megegyezéssel történő rendkívüli felmondást. Ebben az esetben az ügyfelek a alábbiak szerint dönthetnek:
  1. Elfogadják a szerződés megszüntetését közös megegyezéssel, nekik január 1-vel új kötelező biztosítás szerződést kell kötniük. Ebben az esetben még decemberi hónapban a szerződést meg kell kötniük, viszont a kampány kedvezményekben még részesülnek.
  2. Nem fogadják el a közös megegyezéssel történő rendekívüli felmondást. Ebben az esetben az adott szerződést évfordulójáig érvényben marad a szerződésük, viszont az AIM Biztosító nem köthet új szerződést, ezért automatikusan megszünik a szerződésük.  

Véleményünk szerint érdemes lehet elfogadni a december 31-i közös megegyezés felmondását és a jelenleg nagyon alacsony átlagdíjakon új kötelező biztosítás 2011. évi szerződést megkötni még december 31-ig.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio