AIM Biztosító kivonul a KGFB piacról

2010. október 11., hétfő - kategória: AIM hírek, Kötelező biztosítás hírek

AIM Biztosító nem köt új KGFB szerződést 2011-re

Az AIM Biztosító 2011. évre kivonul a kötelező biztosítás piacáról, azonban casco biztosítási szerződéseket továbbiakban is befogad. Az AIM Biztosító a KGFB kivonulását a gazdasági folyamatokkal és piaci változásokkal indokolta. Minden bizonnyal ezzel a döntésével a biztosító nem fog 2011. évre kötelező biztosítás díjat hirdetni, illetve a jelenlegi állományának szerződéseit vagy felmondja, vagy egyszerűen hagyja elkopni.

Az AIM Biztosító 2009. májusában lépett be a kötelező biztosítás piacára, amikor is a TIR Biztosítási Egyesület kb. 900 milliós díjbevételű állományát vette át.

A kötelező biztosítás 2011. évi kampányára azonban előreláthatólag új kötelező biztosító érkezik, a románia Astra Biztosító, amely magyarországi fióktelepként fog működni. Az uniós biztosító fióktelepnek csupán regisztrálnia kell a nemzeti felügyeleti hatóságnál, azonban engedélyt nem kell kérniük, mondta el Török Béla az Astra Biztosító vezetője.

Amennyiben Ön AIM KGFB szerződéssel rendelkezik bővebb felvilágosítást kaphat online ügyfélszolgálatunkon, illetve telefonon keresztül.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio