AIM Biztosító KGFB tiltás a PSZÁF-tól

2010. október 18., hétfő - kategória: AIM hírek, Kötelező biztosítás hírek

A Pénzügyi Szervezetek állami Felügyelete (PSZÁF) mai határozata alapján az AIM Biztosító Zrt. 2010. október 20-tól nem kínálhat kötelező biztosítás módozatot, ezen szegmensben a tevékenységi engedélyét felfüggesztették. A tiltás nem vonatkozik az egyéb biztosítási módozatokra, így a casco biztosítás termékre sem. 

Az AIM Biztosító Zrt. nem ajánlhat díjat 2011. évre sem, ezért a mintegy 50.000 ügyfelének másik biztosító társaságot kell választania évfordulóra.

A felügyelet a közleményében felhívta a biztosító társaság figyelmét, hogy a megkötött KGFB szerződések utáni kötelezettségének mindenben eleget kell tennie, illetve erről havonta beszámolót kell készítenie.

AIM kötelező biztosítás szerződéssel rendelkező ügyfeleinket e-mailben értesítettük a fentiekről, illetve ügyfélszolgálatunkon keresztül további információhoz juthatnak.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio