AIM hírek

AIM Általános Biztosító Zrt.

AIM hírek

Ismerje meg az AIM biztosító történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

Az AIM biztosítóval kapcsolatos híreinket itt találja:

AIM Biztosító kötelező biztosítás rendkívüli felmondását kezdeményezte közös megegyezéssel az összes ügyféle esetében december 31-vel

2010. december 10., péntek

Az AIM Biztosító az összes kötelező biztosítással rendelkező és nem január 1-i évfordulós szerződések esetében kezdeményezte az ügyfeleknél a december 31-i közös megegyezéssel történő rendkívüli felmondást. Ebben az esetben az ügyfelek a alábbiak szerint dönthetnek:

AIM Biztosító kivonul a KGFB piacról

2010. október 11., hétfő

AIM Biztosító nem köt új KGFB szerződést 2011-re

Az AIM Biztosító 2011. évre kivonul a kötelező biztosítás piacáról, azonban casco biztosítási szerződéseket továbbiakban is befogad. Az AIM Biztosító a KGFB kivonulását a gazdasági folyamatokkal és piaci változásokkal indokolta. Minden bizonnyal ezzel a döntésével a biztosító nem fog 2011. évre kötelező biztosítás díjat hirdetni, illetve a jelenlegi állományának szerződéseit vagy felmondja, vagy egyszerűen hagyja elkopni.

AIM kötelező biztosítás 2011

2010. október 06., szerda

AIM kötelező biztosítás 2011 - online biztosítás kalkulátor

Az AIM Biztosító a kötelező biztosítás piac legfiatalabb tagja, 2009-ben a TIR Biztosítási Egyesülettől vette át a kgfb állományát, amely több mint 900 millió forint díjbevételt jelentett számára. Az AIM Biztosító nem tart fent saját értékesítési hálózatot, azonban biztosítási alkuszcégeken keresztűl elérhetőek a termékeik mindenki számára.

Joomla SEF URLs by Artio