AEGON hírek

AEGON hírek

Ismerje meg az AEGON biztosító történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

Az AEGON biztosítóval kapcsolatos híreinket itt találja:

All-in, az Ön gépjárművének is!

2013. október 13., vasárnap

Aegon Biztosító társaság újabb innovatív termékkel lépett piacra, az ALL-IN gépjármű biztosítással. Ennek a biztosításnak lényege, hogy a a egy limitált casco biztosítási fedezet mellé több kiegészítő biztosítást is az ügyfelek saját maguk állíthatnak össze, amelyek díjai igen kedvezőek. Az alap casco biztosítás azonban töréskár eseén csak egy megadott limitösszegig téríti meg a károkat OPTI és a MAXI csomagban, illetve a MINI csomag nem tartalmazza azt.

UNION ingyenes asszisztencia szolgáltatás

2012. január 24., kedd

Az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. 2012. január 1-jétől díjmentes kiegészítő asszisztencia szolgáltatást nyújt az alábbiak szerint.

1. Mely járművekre terjed ki a szolgáltatás?

1.1. A biztosítási esemény bekövetkezésekor az UNION Biztosítónál kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel (KGFB) vagy CASCO biztosítással rendelkező járműre; továbbá arra a járműre, amely a Biztosítónál kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkező gépjármű károkozása folytán sérült, feltéve, hogy az okozott kár megtérítésére az UNION Biztosító a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról szóló 2009. évi LXII. törvény (Gfbt.) alapján köteles

Ajándék dömping a kötelező biztosítóknál 2012-re

2011. november 17., csütörtök

Ahogy arról korábban már írtunk, a régióban nálunk Magyarországon a legalacsonyabbak a kötelező biztosítási díjak, amiből a biztosítók további, egyre újabb és különlegesebb kedvezményeket adnak 2012-re.

A kötelező biztosítás szolgáltatása törvény által szabályozott, attól eltérni egyik biztosítónak sem lehet, de a KGFB szerződés mellé a biztosítók tetszés szerint kínálhatnak ajándékokat ügyfeleiknek. Ennek megfelelően az idei év slágertermékei, a legolcsóbbnak számító eGFB termékek mellett egyre több helyen láthatunk a kötelező biztosítási szerződés mellé ingyen adott többletszolgáltatásokat és kiegészítő biztosításokat.

Hét biztosítónak újra kötelező díjat kell hirdetnie 2012. évre

2011. november 08., kedd

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) határozata alapján hét biztosító társaságnak újra meg kell hirdetnie korábbi KGFB díjhirdetésük részleteit. Általában kisebb pontatlanságokat talált a PSZÁF az október 30-án közzétett díjhirdetéssel kapcsolatban és új díjhirdetést 2011. november 11-ig kell megtenniük az érintett biztosítóknak.

E GFB 2012, amit sokan fognak választani

2011. október 30., vasárnap

Az e-gfb kötelező biztosítási módozatot elsőként az Allianz Biztosító vezette be 2011. évre, Allianz e-gfb néven. A 2012. évi díjtarifákban már a 15 biztosító társaság közül 9 hírdetett e-gfb 2012 kötelező biztosítási kedvezményt, jellemzően e-mail, kommunikációs vagy e-kommunikációs kedvezmények alatt. Az e-gfb lényegében egy kedvezmény, nem önálló kötelező biztosítási módozat, általában az ügyfeleknek kötelező megadni az e-mail címüket (sok esetben a telefonszámukat is) és elfogadni azt, hogy az adott biztosító nem küld postai levelet, hanem elektronikus úton kommunikál az ügyféllel. Az e-mail cím fenntartása szint minden esetben kötelező a szerződés tartama alatt, illetve változás esetén az ügyfelet bejelentési kötelezettség terheli. (A kötelező biztosítás kalkulátor 2012. évi rendszere az alábbi kedvezményeket tartalmazza)

Joomla SEF URLs by Artio