Kötelező biztosítás hírek

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

Kötelező biztosítás 2014-re - ezt kell tudni!

2013. október 17., csütörtök

A kötelező biztosítás 2014. évi kampányának legfontosabb információi egy helyen, folyamatosan frissülő információk alapján. A közzé tett KGFB 2014. évi tarifák, biztosító váltás szabályai, kötelező biztosítás felmondás határideje és formája. Az idei évi kampányban már nem szükséges minden biztosítónak új díjat hirdetnie 2014. évre, ezért fontos, hogy napra kész információkkal rendelkezzen a kötelező biztosítási piac változásait illetően. A kötelező 2014. évi kampányának legfontosabb kérdése, hogy a biztosító társaságok mekkora mértékben emelték a díjat, ezért érdemes mndenki számára kiszámolni a 2014. évi díjakat.

Az online kalkulátor segítségével 5 perc alatt megtudhatja a 2014. évi díjakat, elllenőrizze Ön is!

Kötelező biztosítás 2014 kalkulátorDÍJMENTES, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS - ÁRGARANCIA - GARANTÁLT AJÁNDÉK

Érvényes kötelező biztosítás nélkül - óriási a kockázat

2013. október 16., szerda

Hatalmas kockázatot vállal az, aki érvényes kötelező biztosítás nélkül gépjárművet vezet. A gépjármű veszélyes üzemnek minősül, ezért szinte bármilyen baleset esetén a károkozás esete fennt állhat. Kötelező biztosítás hiányában egy személyi sérüléssel járól balesetnél a károkozó, gépjármű vezetője több tízmillió forintos kártérítéssel is szembesülhet, még akkor is, ha a balesetet nem szándékosan okozta.

Jön a 2014. évi kampány. Vagy mégsem.

2013. október 15., kedd

Korábbi években megszokhattuk, hogy ha november, akkor minden honnan a kötelező biztosítási kampány hirdetéseit halljuk, látjuk. Idén lehet, másképp lesz. 2010. január 1-től eltörölték az addig mindenki számára kötelező január 1-i évfordulót. Az azóta eltelt időszakban kb. 40-45%-a az embereknek évközi évfordulós kötelezővel rendelkezik gépjármű vásárlás, vagy módosított üzembentartói bejegyzés miatt. A tavaly hozott szigorítás tovább nehezíti a váltani akarók helyzetét, mivel a biztosító váltást szoros határidők közé terelték. És ez még nem minden 2014-re...

Nem várható új biztosító piacra lépése 2014. évre

2013. október 15., kedd

Megtörni látszik a trend, mivel a kötelező biztosítás 2014. évére nem várható új biztosító társaság piacra lépése. Az elmúlt években az ügyfelek már megszokhatták, hogy minden év vége előtt új biztosító társaság lépett a kötelező gépjármű felelőússégbiztosítás (kgfb) piacára, ezálta még lejebb nyomva az árakat. Véleményünk szerint 2014. évre ez a tendencia megfordulni látszik, mivel új biztosító nem, de a jelenlegi szereplők közül akár vissza is léphetnek a kgfb módozatértékesítéséről, ezáltal szűkítve a piaci versenyt.

Nem mindenki válthat biztosítót novemberben

2013. október 12., szombat

A novemberi kötelező biztosítási kampány közeledtével egyre-másra záporoznak a hírek majd a kedvező kötelező biztosítás lehetsőségéről, illetve folyamatosan a biztosító váltás fontosságára próbálják majd felhívni a figyelmünk. Érdemes azonban új szerződés megkötése előtt a régi szerződésünket elővenni, mert nem mindeki válthat biztosítót, kötelező biztosítást novemberben! Egy rossz döntés következtében még akár az is előfordulhatm hogy több tízezres vagy akár százezres bírságot, fedezetlenségi díjat kell megfizetnünk, vagy akár érvényes kötlező biztosítási szerződésünk sem lesz. Ezért így járjon el, ha váltáson gondolkodik:

Joomla SEF URLs by Artio